frigo-levac-o-nama.jpg
Preduzeće Frigo Levač nastalo je iz dugogodišnje tradicije uzgoja jagodičastog voća porodice Lazarević. Zbog potrebe da naš proizvod bude dobro sačuvan i adekvatno plasiran, 2011. godine napravljena je prva hladnjača za duboko zamrzavanje.

Ulazeći u ovaj posao uvideli smo veliki potencijal za unapređenje voćarske proizvodnje. Od osnivanja firme, u kontinuitetu se radi na tešnjoj saradnji sa kooperantima koji su orijentisani ka proizvodnji kvalitetnijeg proizvoda. Kroz edukaciju proizvođača utičemo na poboljšanje sadnog materijala, pravilnu zaštitu, đubrenje, pa sve do popravljanja same berbe i optimalnog transporta i čuvanja proizvoda.

Tokom višegodišnjeg poslovanja, naš proizvod je postao izuzetno tražen. Kupci su vodeće kompanije u Evropi u ovoj oblasti, a cilj nam je da u daljem poboljšanju kvaliteta utičemo na formiranje brenda “levačke kupine” koja je zastupljena u našem kraju.

Namera nam je da kroz primenu savremenih standarda u poslovanju, kroz povećanje i osavremenjavanje kapaciteta, pozicioniramo naše preduzeće kao vodeće u delatnosti.

Sertifikati

HACCP
Global G.A.P.
IFS sertifikat